Fotografije

Espresso

By on мај 16, 2014

Kod espresso kafe se ceni kiselost, a taj prijatan ukus kiselosti ima npr. Arabica. Savršeni espresso obično je prekriven penom od dva do četiri milimetara, koja je boje lešnik braon i zadržava se oko dva minuta. Nema nista lepše od šoljice sa jednim (ili dva!) shot-a espressa u ove kišne dane. Prijatno! :)

espresso

TAGS
RELATED POSTS
Svet kafe

октобар 22, 2015

Foto tura kroz Doncafe fabriku

октобар 13, 2015

Kako da napravite penu od mleka bez aparata?!

јул 27, 2015

Napravi svoju kafenu razglednicu

јун 24, 2015

Kafe bonton

мај 13, 2015

[RECEPT] Biftek sa kafom

јануар 14, 2015

Srećni praznici

децембар 29, 2014

Instant kafa – da ili ne?

децембар 19, 2014

Znate li šta je Flat White?

децембар 3, 2014

LEAVE A COMMENT

Anđelka Ducić
Beograd, Srbija

Zdravo, ja se zovem Anđelka i ja sam marketing geeketa. Internet je moje igralište, a laptop omiljeni aksesoar. Bavim se Internet marketingom, društvenim mrežama, PR-om, pisanjem i online komunikacijom u globalu. Obožavam kafu i pišem blog posvećen istoj. Ako ne budete mogli da me prepoznate, ja sam verovatno ona čudakinja koja uporedo kuca na laptopu i tabletu, ispija svoju petu kafu i usput popravlja šminku dok smišlja novu kampanju.

Instagram