Fotografije

Espresso

By on maj 16, 2014

Kod espresso kafe se ceni kiselost, a taj prijatan ukus kiselosti ima npr. Arabica. Savršeni espresso obično je prekriven penom od dva do četiri milimetara, koja je boje lešnik braon i zadržava se oko dva minuta. Nema nista lepše od šoljice sa jednim (ili dva!) shot-a espressa u ove kišne dane. Prijatno! :)

espresso

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Anđelka Ducić
Beograd, Srbija

Zdravo, ja se zovem Anđelka i ja sam marketing geeketa. Internet je moje igralište, a laptop omiljeni aksesoar. Bavim se Internet marketingom, društvenim mrežama, PR-om, pisanjem i online komunikacijom u globalu. Obožavam kafu i pišem blog posvećen istoj. Ako ne budete mogli da me prepoznate, ja sam verovatno ona čudakinja koja uporedo kuca na laptopu i tabletu, ispija svoju petu kafu i usput popravlja šminku dok smišlja novu kampanju.

Instagram