Fotografije Kafići

Napravi svoju kafenu razglednicu

By on јун 24, 2015

Jedan od mojih omiljenih kafića u Beogradu je definitivno Cafe Doncafe u TC Ušće. Ne samo zbog toga što od domaće kafe prave umetnost, već i zato što imaju sjajne bariste, kvalitetnu kafu (mlevenu i u zrnu), brz wi-fi, kao i sjajan pogled. Zapravo, dobar deo tekstova na ovom blogu su nastali dok sam sedela upravo u tom kafiću. Zato sam se sa zadovoljstvom odazvala pozivu da se priključim akciji #napravisvojurazglednicu.

Sve što treba da uradite je da svoju sliku koja ilustruje vaše uživanje u Doncafé Professional Espresso šoljici savršene kafe postavite na Instagram uz hashtag-ove #‎napravisvojurazglednicu#espressoyourself#‎doncafeprofessionalespresso i možda baš vaša kafena razglednica bude odštampana kao prava razglednica i izložena u Cafe Doncafe-u u Ušću. Na taj način možete i da promovišete svoj Instagram nalog i steknete neke nove pratioce koji, baš kao i svi mi, vole kafu. :)

A ako vas zanima kako je bilo na promociji ove akcije i kakve sve to kafe možete popiti u Cafe Doncafe-u, bacite pogled na fotke…

cafe doncafe 1 cafe doncafe

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Anđelka Ducić
Beograd, Srbija

Zdravo, ja se zovem Anđelka i ja sam marketing geeketa. Internet je moje igralište, a laptop omiljeni aksesoar. Bavim se Internet marketingom, društvenim mrežama, PR-om, pisanjem i online komunikacijom u globalu. Obožavam kafu i pišem blog posvećen istoj. Ako ne budete mogli da me prepoznate, ja sam verovatno ona čudakinja koja uporedo kuca na laptopu i tabletu, ispija svoju petu kafu i usput popravlja šminku dok smišlja novu kampanju.

Instagram