Zabava

Šta kafa koju pijete govori o Vama?

By on мај 14, 2014

Bilo da verujete ili ne u teorije da dužina malog prsta na nozi, omiljena boja ili horoskopski znak određuju Vašu ličnost, tekstovi na tu temu su uvek zabavni. Tako postoji i teorija da vrsta kafe koju pijete može mnogo toga da kaže o Vašem karakteru. :)

Ukoliko volite domaću kafu, onako pravo iz džezve, toplu, crnu i mirišljavu, Vi volite kad su stvari jednostavne. Tihi ste, ali ćudljivi i važan Vam je minimalizam.

turska-kafa

Ljubitelji espresa su rođene vođe, vredni i ćudljivi ljudi. Uvek znate šta tačno želite i ponekad umete da budete nepopustljivi.

espreso

Ako u kafiću naručujete latte, onda umete da budete i neurotični, volite da udovoljavate ljudima i često ste neodlučni u životnim izborima.

latte

Opsesivni ste i željni kontrole, ali istovremeno ste i kreativni, iskreni i verni prijatelji? Onda ste sigurno ljubitelj kapućina.

cappucino

Koju kafu vi pijete? :)

 

TAGS
RELATED POSTS
2 Comments
 1. Одговори

  Olga

  јул 9, 2014

  ja sam opsesivna i željna kontrole, ali istovremeno i kreativna, iskrena i veran prijatelj – pa ti sada pogodi.

  • Одговори

   Anđelka

   јул 9, 2014

   To samo znači da uživate u svim vrstama kafe podjednako. :)

LEAVE A COMMENT

Anđelka Ducić
Beograd, Srbija

Zdravo, ja se zovem Anđelka i ja sam marketing geeketa. Internet je moje igralište, a laptop omiljeni aksesoar. Bavim se Internet marketingom, društvenim mrežama, PR-om, pisanjem i online komunikacijom u globalu. Obožavam kafu i pišem blog posvećen istoj. Ako ne budete mogli da me prepoznate, ja sam verovatno ona čudakinja koja uporedo kuca na laptopu i tabletu, ispija svoju petu kafu i usput popravlja šminku dok smišlja novu kampanju.

Instagram